Nooit meer eelt?

Eelt kan ontstaan door allerlei oorzaken, maar vooral ongezond schoeisel speelt een grote rol.

Wanneer de schoen niet goed past, komt de huid extra onder druk te staan. Op de plekken die het meest belast worden ontstaat dan eelt. In de kybun schoen wordt de belasting gelijkmatig verdeeld over de hele voet en wordt eeltvorming effectief voorkomen.


De perfecte oplossing voor eelt: de kybun schoen

Op de plekken waar het schuurt, ontstaan uiteindelijk blaren of eelt: een teken van overbelasting. Hier ontstaat teveel druk op de voet en daar reageert het lichaam op met verdikking van de huid. Verwijderen van eelt biedt slechts tijdelijk soelaas. Het is beter de druk op de desbetreffende plek te minimaliseren.
Christine Weisskirchen werkt als vaste verpleegkundige in de nachtdienst. Ze had al tijden last van veel eelt en open plekken op de voeten. Ze heeft allerlei schoenen uitgeprobeerd en weer weggedaan. Eindelijk vond ze de perfecte oplossing: de luchtkussenschoen van kybun. Sindsdien heeft ze geen last meer van pijnlijke benen en voeten en is het eelt volledig verdwenen.
Nu weet Christine Weisskirchen welke schoenen haar passen en fijn zitten.«Ik kreeg erg goed advies in de kybun Partner Shop in Thun. Ze vertelden me daar dat ik in het begin last zou kunnen krijgen van duizeligheid en andere reacties. Maar dat viel erg mee. Ik ben er erg blij mee en heb geen pijn meer. Ik kan ze iedereen aanraden.»

Voordelen en effect:

  • Zorgt langdurig voor een soepele, gladde huid op de voetzolen
  • Verdeelt de druk over de hele voet, d.w.z. de voorvoet wordt ontlast
  • Verbetert de doorbloeding van de voeten
  • Traint de voet-, been-, buik- en rugspieren
  • Verbetert het evenwicht en de stabiliteit van het lichaam
  • Verbetert de lichaamshouding
  • Gezond en fit zonder extra inspanning

Video's van andere blije kybun-klanten

no news in this list.


Een selectie van dames- en herenmodellen

Tobt u met andere gezondheidsklachten?

De positieve ervaringen van duizenden mensen berusten niet op toeval. Zoek uw symptomen en ontdek hoe kybun ook u kan helpen: