MBT uitvinder Karl Müller presenteert de kybun schoen

In 1996 bedenkt de aan de Zwitserse technische universiteit ETH gediplomeerde ingenieur Müller de MBT schoen en brengt met de 'afrollende zool' een revolutie in de schoenenindustrie teweeg. Na de verkoop van MBT in september 2006 ontwikkelde Karl Müller de elastisch verende trampolinezool van zijn nieuwe merk kybun. Met schoenen van kybun is het gevoel van lopen op lucht er direct. "In een paar kybun loop je niet, je zweeft. Het gevoel van lopen op lucht is echt uniek", vertelt Karl Müller. Binnenin de kybun-schoen rust de voet direct op een verende, elastische zool, die de voet maximale bewegingsvrijheid biedt. Deze elasticiteit en flexibiliteit in alle richtingen zorgen voor een uitstekend spiertraining en u voelt hoe goed de schoen schokken absorbeert en zich aanpast aan de voet. Thuis, op het werk, tijdens een lange wandeltocht, bij een stedentrip: de kybun-schoenen zijn zo comfortabel, dat u ze nooit meer uit wil trekken.

Wat maakt de nieuwste schoenuitvinding van Karl Müller zo uniek?


Met veel plezier fit in de kybun schoen
Voor Dr. med. Christian Sommer, orthopedisch chirurg, is de schoen het ideale trainingsmiddel voor alledag. De aangename werking op het gehele bewegingsapparaat zorgt voor ontspanning van de wervelkolom. Erika Wissman kan na een ongeluk acht jaar geleden dankzij de kybun schoen weer moeiteloos lopen, omdat de schoen bijzonder comfortabel is om te dragen. Dr. med. Markus Müller, arts, kan dankzij de schoen de dosis pijnstillers verlagen bij patiënten met artrose in de benen vanwege de buitengewone dempingseigenschappen. Ook Reto Scherrer is in zijn werk als radio- en tv-presentator blij met de wolk onder hem, want zo kan hij op een dag wel 10 uur lang op de been blijven. Met de kybun schoen kan iedereen iets goeds voor zijn gezondheid doen. En dat zonder tijd te investeren. Functie / geneeskundig gebruik
In de kybun schoen staat de voet rechtstreeks op een zachte en elastische mat die de voet maximale bewegingsvrijheid geeft. Door de elasticiteit en de flexibiliteit aan alle kanten worden de spieren optimaal getraind. De kybun schoen ontziet de gewrichten en versoepelt harde spieren. Omdat het zachte en elastische materiaal zich altijd aan de voetzool aanpast, is de kybun schoen perfect voor voetproblemen zoals hallux en hielspoor.
Ook de klappen op de rug en de gewrichten worden door deze speciale zool geminimaliseerd. Meer ervaringen van klanten bekende persoonlijkheden en artsen.

Mehr Informationen über Karl Müller:

no news in this list.


Meningen/klantenreviews

no news in this list.