Weer meer plezier in bewegen met de kybun loopband

Wieder Freude an Bewegung mit den kybun Laufbändern

Bewegung ist die beste Medizin und Grundvoraussetzung für ein gesundes Leben. Die Fortbewegung auf zwei Beinen beim Gehen und Laufen ist dabei die natürlichste Art sich zu bewegen.

Der Rebound Effekt fördert eine wechselseitige Muskelanspannung und -entspannung. Dies optimiert den Trainingseffekt für die Bein-, Fuss- und Rücken- und Körperkernmuskulatur, verbessert gleichzeitig Gleichgewicht und Koordination. Wer täglich viel in Bewegung ist oder an degenerativen Gelenkserkrankungen leidet, findet die beste Lösung im kybun Laufband. Es schont Ihre Gelenke und trainiert die Feinmotorik, während Sie mit jeder Anwendung Ihre Leistungsfähigkeit verbessern.

kybun WALKOLUTION (MTD900R without motor)


Lopen en rennen als op een bosgrond

Het loopvlak met elastisch verende lamellen en houten ondergrond is uniek in de wereld en werd ontworpen in nauwe samenwerking met de Zwitserse marktleider voor orthopedisch schoeisel en fysiotherapie kybun, na ruim twee jaar onderzoek en ontwikkeling. Dankzij de reactieve drukzone van het kybun materiaal zinkt de voet bij het neerkomen tot verschillende diepten in de lamellen. Dit garandeert optimale vering en een steeds licht variërende belasting. U loopt en rent als op een bosgrond. Het bijzondere, gepatenteerde ontwerp van de wereldwijd bekende kybun stamatten werd o.a. door het IGR Institut für Gesundheit und Ergonomie e.V. getest en gecertificeerd. Het rebound-effect zorgt afwisselend voor het aanspannen en ontspannen van de spieren. Dit traint de been-, voet-, rug- en rompspieren optimaal, en verbetert het evenwicht en de coördinatie. De WALKOLUTION-loopband is dé oplossing voor mensen die dagelijks veel bewegen of lijden aan degeneratieve gewrichtsaandoeningen. De loopband ontziet uw gewrichten en traint de fijne motoriek, terwijl u bij elk gebruik uw fitheid verbetert.

Weer meer plezier in bewegen met de kybun loopband

De kybun loopband, kybuns meest recente noviteit krijgt zelfs ongemotiveerde mensen zover zich weer met plezier te bewegen.

Een loopband. Mooi. En wat is dan de innovatie? De kybun loopband onderscheidt zich niet alleen van gewone loopbanden door het compromisloos moderne en hoogwaardige uiterlijk, de gekozen materialen en de uitgekiende techniek. De kybun loopband is wereldwijd uniek door twee andere, toekomstgerichte uitvindingen van kybun:
  • Thuis net zo lopen als op de Koreaanse rijstvelden!
    Het loopvlak van de gloednieuwe kybun loopband bestaat uit lamellen van hetzelfde zachte en elastische materiaal dat al bekend is van de kybun schoen en de kybun mat . Daardoor geniet u tijdens het trainen van het met niets anders te vergelijken rijstveld-loopgevoel, dat reeds duizenden mensen over de hele wereld geholpen heeft om hun pijn te bestrijden.
  • Ontziet en traint
    Of u nu revalidatiepatiënt bent of een ambitieuze sporter: de kybun loopband ontziet de gewrichten, traint de fijne motoriek en verbetert het prestatievermogen. Bij revalidatiepatiënten bespoedigt hij bovendien het genezingsproces, echter zonder het lichaam onnodig zwaar te belasten.

Helpt bij revalidatie 

Het zachte en elastische materiaal van het loopvlak van de kybun loopband dempt enerzijds de klappen op de gewrichten en verhindert daarmee op succesvolle wijze dat ontstoken structuren tijdens de revalidatie opnieuw geïrriteerd raken. Anderzijds zorgt het ervoor dat alle beenspieren tijdens het rennen/lopen geactiveerd worden en constant door de patiënt actief moeten worden gestabiliseerd. Dit verbetert aantoonbaar de proprioceptieve en sensomotorische vaardigheden evenals de inter-/intramusculaire coördinatie.